Skip to main content
  • AUTOMATSELSKABET APS

    DIN TOTALLEVERANDØR AF
    SPILLEAUTOMATER

ANDRE YDELSER

Er du restauratør og er på udkig efter andre ydelser end jukebokse og spilleautomater? Så er du kommet til det rette sted. Automathuset er meget andet end bare jukebokse og spilleautomater. Vi har stor ekspertise og erfaring inden for teknik. Vi kan derfor hjælpe med en masse andre ydelser, som ikke omhandler maskiner. Vi ser os selv som en “ven af huset”, hvorfor vi heller ikke har nogle problemer med at hjælpe med småtekniske problemer. Det er en del af den samlede servicepakke du får som kunde af Automatselskabet.

SPIL/AKTIVITETER

Bordfodbold:

Med et bordfodboldbord i dine lokaler, kan du være sikker på at dine gæster er beskæftiget. Bordfodbold er et populært spil, som ikke kræver meget plads. Det kan derfor være en god aktivitet, hvis du ikke har store lokaler.

Dart:

Dartspillet er en ægte klassikker i værtshusbranchen. Et spil dart taler til alle aldersgrupper. Derfor er dart en perfekt aktivitet til værtshuse, bodegaer, barer og lignende. Automathuset kan på forespørgsel både tilbyde almindelige dartskiver samt elektroniske dartskiver. Dart kræver ligeledes ikke meget plads og passer derfor ind alle steder uanset lokalets størrelse. Skiven hænges op på væggen, og så skal du egentlig bare have et par meters kasteafstand.

Billard/pool/snooker:

Endnu en klassiker til dine lokaler. Billard er altid et stensikkert valg til dine gæster. Og lige som med dartspillet, så er billard et spil for alle aldersgrupper, køn, og generationer. Ulempen ved et billardbord er selvfølgelig oplagt. Det kræver en del plads. Ikke alene skal der være plads til selve bordet, men også god plads hele vejen rundt om det. Men kan du finde pladsen, så er billard et sikkert kort, som vil blive brugt flittigt af dine gæster.

Kontakt os med forespørgsler

Listen er lang med aktiviteter. Det kan næsten være svært at overskue. Søger du andet end ovenstående aktiviteter/spil til dine lokaler? Det er intet problem. Vi kan som oftes skaffe det meste, så hold dig ikke tilbage med at ringe på: 40 10 14 97 eller send en mail på: mail@automatselskabet.dk med din forespørgsel.

KONTAKT MIG