Skip to main content
  • AUTOMATSELSKABET APS

    DIN TOTALLEVERANDØR AF
    SPILLEAUTOMATER

HVORFOR SKIFTE TIL AUTOMAT­SELSKABET?

Automatselskabet er et mindre privat ejet automatfirma beliggende i Trekroner ved Roskilde, fra denne adresse tæt på motorvej kan 80 % af alle vores kunder nås på under en halv time, og dette er en meget stor fordel, vores motto er max. én time fra opkald til tekniker ankomst og vi har åben alle årets 365 dage kl. 8 – 22.

En anden stor fordel er, at vi er 100 % koncentreret på bar, café og værtshuse, dvs. ingen spillehaller, dette fravalg har gjort, at vi er meget mere fokuseret på vores enkelte kunde, og denne fordel kan tydeligvis ses på spilleindtægterne, en automatmand der bruger tid til dialog med spilleren foran maskinerne skaber tryghed, tryghed for, hvis der mod forventning opstår fejl / misforståelser, så kan man tale med automatmanden som “man” kender.

Vigtigt er også din automatmand kender maskinerne, “jeg havde lige gameflash samtidig med nugde i guldminespillet, og den gemte gameflash, skal den det ?” ja, sådanne svar skal din automatmand kunne svarer på, kan din automatmand dette ?

Automatselskabet leverer et total koncept til spil, spilleautomater, toptavler, stole, hylder osv. eneste du skal sørge for er ,at der er 220 volt, ønsker du jukeboks, photoplay eller fodboldbord kan det selvfølgelig også lade sig gøre, vi sørger for tilladelser, opkobling til SKAT, samt betaler depositum overfor SKAT og div. stiftelsesomkostninger.

Automatselskabet har også en kunde “log ind” i denne kan du logge ind og se div. rabat aftaler der er lavet med bla. musikere, kølefolk, spiritusanlæg osv.

Ring til Automatselskabet og få et godt tilbud, det kan betale sig !!! telefon 40101497 eller 6025-5000

KONTAKT MIG