Skip to main content
  • AUTOMATSELSKABET APS

    DIN TOTALLEVERANDØR AF
    SPILLEAUTOMATER

OM OS

Automatselskabet er et mindre privatejet automatfirma. Virksomheden er beliggende i Roskilde. Vi udlejer spillemaskiner til barer, værtshuse og lignende restaurationer.

Vi kan fra virksomhedens adresse, køre ud til 80% af vores kunder på 30 minutter eller mindre. Det er også én af grundene til, at vores motto er “maks én time fra opkald til tekniker ankomst”.

Automatselskabet er ejet af Heino Strauss. Heino har stor erfaring inden for branchen, hvor han tidligere har været ansat som tekniker samt servicechef i 12 år. I de 12 år var han med til at skabe en større virksomhed inden for automatopstilling, hvilket han nyder godt af i dag som selvstændig.

Vi er meget fleksible og har åbent 365 dage om året, så vi altid kan servicere vores kunder. Ud over at have åbent hver dag har vi lange åbningstider. Vi kører fra kl. 8 til kl. 22 alle dage.

SERVICE I FOKUS

Automatselskabets store fokus på den enkelte kunde og dennes gæster, kan både vi og vores kunder tydeligt se på spilleindtægterne. Når vi besøger vores kunder, så tager vi os tid til at tale med kundens gæster omkring alt lige fra vejret til deres oplevelse af maskinerne. Vi skaber tryghed og personlige forhold med vores kunders gæster. Det hjælper bl.a på tolerancegraden hos gæsterne, at de kender automatmanden der kommer, hvis der sker fejl på maskinen.

Vi har stor ekspertise i teknik. Vi kan derfor svare på alle de tekniske spørgsmål, som måtte komme ud over det sædvanlige omkring maskinerne.

Automatselskabet er en totalleverandør inden for spil, spilleautomater, toptavler, stole, hylder mm. Det eneste krav vi har til dig, er at du kan stille minimum 220 volt til rådighed til maskinerne. Her udover tilbyder vi også jukeboxe, photoplay, bordfodbold, bordtennis, dart og meget mere. Hvis vi ikke har hvad du skal bruge, så skaffer vi det.

Vi klarer alt administrativt arbejde for vores kunder. Vi sørger for spilletilladelser, opkobling til SKAT, betaling af depositum til SKAT og alle andre stiftelsesomkostninger.

KONTAKT MIG