Skip to main content
 • AUTOMATSELSKABET APS

  DIN TOTALLEVERANDØR AF
  SPILLEAUTOMATER

JUKEBOKS

Vil du give dine gæster mulighed for aktivt at beslutte hvilken musik, der spiller i dine lokaler? Eller vil du bare gerne have retro-looket? En jukeboks bringer altid glade og danseivrige gæster. Automatselskabets jukebokse er propfyldt med alverdens musik, både det helt gamle og det nye. Der er til enhver smag og enhver aldersgruppe.

Vores jukebokse er nemme at bruge og kræver ingen videre teknisk viden. Vi leverer både digitale jukebokse, CD-jukebokse og jukebokse med møntindkast, så vi har helt sikkert en der passer til dit værtshus eller bar.

I dag bliver de fleste jukebokse produceret til, at kunne betjenes digitalt. I dag er jukeboksene meget hurtigere. Der er ingen ventetid mellem numrene, som der var engang. Lyden er i dag i langt højere kvalitet, end de var dengang CD-jukebokse var det eneste der var. Herudover er playlisterne altid opdateret. Sangene ligger på en server i en indbygget computer, hvor de uploades og afspilles. Der er i dag rigtig mange muligheder med en jukeboks.

FORDELE OG ULEMPER VED EN JUKEBOKS

Fordele:

 • En jukeboks kræver ikke ret meget plads, og passer derfor perfekt på værtshuse og barer
 • Den har utallige numre, som kan afspilles
 • I modsætning til en DJ, så spiller en jukeboks uanset om der står 1 mand på gulvet eller 100
 • Dine gæster kan være med til, at vælge musikken som spiller
 • Du kan bestemme fuldt og fast hvad der spilles, hvis du ikke ønsker dine gæster skal have muligheden
 • Vi står for opsætning, service og reparation

Ulemper:

Der er en masse fordele, men der er selvfølgelig også ulemper. En jukeboks er stadig bare en maskine. Den kan altså hverken mærke stemningen og automatisk tilpasse musikken herefter. Det kan en DJ, eller dig selv til gengæld godt.

DIGITALE OG ANALOGE JUKEBOKSE

Digital jukeboks:

En digital jukeboks er kendetegnet ved, at man ikke skal skifte CD eller lignende undervejs. Den digitale har musikken liggende på en server. Det medfører blandt andet et markant hurtigere skift mellem sangene – man undgår altså den underlige stilhed der kommer, når musikken stopper.

Den digitale har ofte et langt større udvalg af musiknumre. Det er ikke altid, at man kan se forskel på en digital og en analog. De helt gamle jukebokse kan godt være ombygget, så den har retro-looket, men er som en nyere maskine. Her udover kan man betjene den digitale via touch-skærm.

Analog jukeboks:

En analog jukeboks er både de helt gamle vinylafspillere, men også dem som kræver en CD. Man skal her manuelt skifte CD, når man bliver træt af, at høre de samme sange igen. Der kan forekomme ventetid mellem musiknumrene bl.a pga det manuelle skifte. Det er dog ikke sådan, at man skal skifte én CD af gangen. Alt efter hvilken jukeboks der er tale om kan der være over 100 CD´er i på én gang. Man skal dog også være opmærksom på, at lyden kan blive forvrænget, hvis der er for mange CD´er i. Grunden til det er, at der naturligvis er flere sange den skal indlæse.

KONTAKT MIG