Skip to main content
  • AUTOMATSELSKABET APS

    DIN TOTALLEVERANDØR AF
    SPILLEAUTOMATER

SERVICE – AUTOMAT­SELSKABETS VAREMÆRKE

VI TÆNKER PÅ DINE GÆSTER

Har du oplevet maskiner, som pludselig ikke virker? Har du oplevet at vente flere dage før, maskinen er blevet repareret? Så kender du helt sikkert til den irritation, som det giver for både dig og dine gæster.

Som kunde hos Automatselskabet sikrer vi, at dine maskiner altid fungerer. Vi opererer primært i Storkøbenhavn, hvilket gør os i stand til at være hurtigt ude til alle vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at vi ankommer maks én time efter vi har modtaget et opkald – en service, som dine gæster sætter stor pris på.

En gang imellem sker det, at en maskine bliver totalskadet og ikke kan repareres. Af den grund har vi dag-til-dag levering, så du hurtigt har en ny og fungerende maskine. Vi sørger altid for at minimere tabet mest muligt.

Vi ved at spillemaskinerne – meget belejligt – oftest går i stykker i weekenden. Derfor kan en maskine ofte ikke blive lavet før ugen efter. Hos Automatselskabet har vi åbent 365 dage om året. Det gør os meget fleksible og gør, at vi kan leve op til den lovede service.

Vi opstiller spillemaskiner i dine lokaler hurtigst muligt efter indgået aftale. Vi bestræber os på at have opstillet og testet maskinerne, inden godkendelsen går igennem hos spillemyndigheden. På denne måde har vi sikret at dine kunder kan benytte sig af spillemaskinerne samme dag, som godkendelsen går igennem.

ERFAREN AUTOMATTEKNIKER

Automatselskabets ejer har mange års erfaring som automattekniker. Den erfaring gør, at Automatselskabet kan hjælpe med alverdens opståede tekniske problemer ud over service og reparation af spillemaskiner. Har du et lys, internet eller lignende der ikke virker? Så tjekker vi det lige inden vi kører.

Gennem mange års erfaring ved vi, hvad et godt og langt forhold gør for samarbejdet mellem restauration og automatmand. Vi går derfor meget op i både dig, din forretning og ikke mindst dine gæster. Vi bestræber os på, at have et lige så godt forhold til dine gæster som til dig. Dette opnår vi ved at det altid er den samme mand, som kommer og ordner maskinerne og ikke har for travlt til at opbygge disse forhold.

Vi er eksperter i CompuGame samt DAE produkter og hjælper bl.a. med:

  • Bestilling af originale reservedele samt reparation
  • Service og eftersyn
  • Tekniske spørgsmål
  • Spørgsmål vedrørende spil såvel som maskiner

VI KLARER DET ADMINISTRATIVE

Synes du også, at administrativt arbejde er kedeligt og er en tidsdræber, som du godt kunne være foruden? Når du lejer spillemaskiner hos Automatselskabet får du ikke det ekstra administrative arbejde, som spillemaskiner kræver. Vi klarer alt det administrative for dig, så du kan bruge din dyrebare tid andetsteds.

Som restauration kræver spillemyndigheden, at du har en alkoholbevilling for at have en spillemaskine i dine lokaler. Der skal udfyldes en formular og ansøges om tilladelse til at have gevinstgivende maskiner. Vi sørger for, at få udfyldt og ansøgt om tilladelsen for dig. Det eneste vi skal have, er en kopi af din alkoholbevilling.

Læs mere om tilladelse til spillemaskiner

KONTAKT MIG