Skip to main content
 • AUTOMATSELSKABET APS

  DIN TOTALLEVERANDØR AF
  SPILLEAUTOMATER

SPILLEAUTOMATER LEVERET OG SERVICERET OVERALT PÅ SJÆLLAND

Savner du liv i dine lokaler? Leder du samtidig efter at øge indtjeningen – uden at hæve arbejdsbyrden? Hos Automatselskabet har vi spilleautomater til leje, til restaurationer med alkoholbevilling. Vi handler primært med værtshuse, bodegaer, barer og lignende i Storkøbenhavn og Roskilde, men vi står naturligvis klar til at køre på hele Sjælland.

HVORFOR VÆLGE AUTOMATSELSKABET?

Hos Automatselskabet er vi eksperter i teknik og maskiner. Vi hjælper med stort og småt, og leverer, installerer og servicerer. Automatselskabet har ikke kun spilleautomater til leje. Vi betragter os selv, som en komplet totalleverandør af spillemaskiner, andre former for spil samt tilbehør.

Vi tilbyder attraktive udlejningsmuligheder. Vi vægter din succes meget højt. Derfor kan en aftale eksempelvis give et 60/40 afkast i din favør. Tjener du ingen penge, så tjener vi ingen penge.

Udover at have spilleautomater til leje, så kan vi også tilbyde dart, jukebokse, bordfodbold, bordtennis, billard, automatstole, toptavler og meget mere. Hvis vi ikke har hvad du søger, så skaffer vi det til dig. Vil du have en uforpligtende snak om udlejning af spillemaskiner, vores produkter eller bare generelle spørgsmål? Så er du velkommen på telefon: 40 10 14 97.

Vi har spilleautomater til leje fra CompuGame og DAE. Dette gør at vi kan tilbyde dig stort set alt, som findes på det danske marked inden for spilleautomater. Se i CompuGames spilbibliotek hvad vi kan tilbyde dig af spilleautomater.

Det eneste du skal gøre, er at stille lokaler til rådighed. Vi opsætter det hele, står for afregning til bl.a SKAT og skaffer alle tilladelser, som du skal bruge.

Hvad koster det at leje spilleautomater?

Mange tror fejlagtigt, at det er en dyr fornøjelse at leje spillemaskiner og andre automater. “De er dyre” – “hvad med forsikring ved indbrud?” – “Hvad hvis de går i stykker?”. Hos Automatselskabet tager vi den risiko, så du ikke skal tænke på det.

Vi har forsikret maskinerne, hvis du skulle få indbrud, brand eller lignende. Du skal derfor ikke tænke på den udgift. Hvis maskinerne pludselig ikke virker, så kommer vi og fikser dem – hvis det er muligt. Er maskinerne totalskadet, er vi ligeledes forsikret, og du får leveret og installeret en ny – uden sure miner.

Udlejning af spillemaskiner hos Automatselskabet koster 0 kroner i oprettelse – altså ingen udbetaling og derved ingen risiko for dig, ved at leje spillemaskiner. Herudover tilbyder vi særdeles attraktive udlejningsmuligheder. Ønsker du at høre nærmere, er du meget velkommen til at ringe på: 40 10 14 97.

Vi gør det nemt at leje spilleautomater:

 • Indhenter alle tilladelser mm. samt afregning med SKAT
 • Leverer og monterer alle spilleautomater
 • Rådgiver omkring placering af spilleautomater
 • Reparerer defekte automater – vi bestræber os inden for én time efter modtaget opkald
 • Udskifter løbende mindre populære automater i din forretning
 • Håndterer diverse tekniske problemer
 • Veksler mønter til spilleautomaterne

Når spilleautomaterne skal have eftersyn, sørger vi for at kontakte FORCE Technology. FORCE Technology er et akkrediteret firma til certificering af online spil og fysiske spilleautomater i Danmark. De sørger for certificering eller re-certificering af spilleautomaterne samt eftersyn. Dette gøres for at sikre, at spilleautomaterne lever op til dansk lovgivning. Herudover sikrer de at spilleautomaterne udbetaler de rigtige gevinster.

KONTAKT MIG